Επικοινωνησε Μαζι μας

Επισκέψου μας

Ματρόζου 1 & Τζαβέλλα, Ν.Φάληρο 18533
Αφροδίτης & Οδυσσέως 3, Θεσσαλονίκη 54629 

ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 9.30 - 17.00

Τηλέφωνο

(+30) 2104118516
(+30) 2117201027

Email

socialnet@kmop.org

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για την διευκόλυνση σας, παρακάτω θα βρείτε τις πιο συνήθεις ερωτήσεις που λαμβάνουμε. Αν έχετε επιπλέον απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όλοι οι επισκέπτες κατά την είσοδό τους στο κέντρο υποχρεούνται να προσκομίσουν:
(α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή
(β) πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Συνδυαστικά απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω πιστοποιητικά (α,β).
Τα ανωτέρω πιστοποιητικά (α, β) επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του επισκέπτη, μέσω της ειδικής εφαρμογής CovidFree GR. Για τους επισκέπτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης τα πιστοποιητικά ελέγχονται σε έγχαρτη μορφή.
Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών, μπορούν να προσκομίζουν δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

 

Οι δια ζώσης υπηρεσίες μας παρέχονται καθημερινά στο κέντρο Social Net στο Φάληρο απο τις 9.00 μεχρι τις 17.00. Πολλές από τις υπηρεσίες μας είναι πάντα διαθέσιμες για εσάς διαδικτυακά στην εκπαιδευτική πλατφόρμα SPIN αλλά και στο κανάλι μας στο Youtube. Για περεταίρω πληροφορίες εκτός εργάσιμων ωρών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας 

Γίνε εθελοντής σε ένα δυναμικό φορέα κοινωνικής δράσης και βοήθησέ μας να αναπτύξουμε νέα προγράμματα και να εξελίξουμε τις υπηρεσίες μας. Για να γίνεις εθελοντής στο Social Net μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σας στο email mας  ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. 

Το Social Net επειμένει στην ανάγκη να επιτευχθεί μια ισορροπημένη προσέγγιση ανάμεσα στην ενίσχυση της έρευνας με σκοπό την κοινωνική ασφάλεια και τη διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της
α) προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής, και
β) την προϋπόθεση της διατήρησης της ανωνυμίας.

Με σκοπό την αποτελεσματικότερη παροχή των υπηρεσιών μας, συλλέγουμε δεδομένα (δημογραφικά, συνθηκών διαβίωσης, στάσεων και αντιλήψεων), με σκοπό την εξαγωγή συνολικών στατιστικών και ερευνητικών στοιχείων, αποτελεσμάτων και εκθέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την αναλυτική περιγραφή ‘Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων’.

Όλες οι υπηρεσίες είναι δωρεάν.