ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ

Οι δράσεις μας στοχεύουν στην υποστήριξη και καθοδήγηση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μέσα από ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προγραμμάτων που προσφέρονται δωρεάν στο Social Net, οι ωφελούμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες αλλά και τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο ώστε να βελτιώσουν τη καθημερινότητά τους. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στις αρχές της διαφάνειας, της δεοντολογίας και του σεβασμού και εστιάζουν στην καταπολέμηση των διακρίσεων και στην προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων κάθε μέλους της κοινωνίας.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι παρέχουν καθημερινά ατομικές υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης. Στόχος των συνεδριών είναι η κατάρτιση του ατομικού σχεδίου δράσης και η σύζευξη του/της ενδιαφερούμενου/ης με την αρμόδια υπηρεσία (παραπομπή).

Ενδιαφέρεσαι για την υπηρεσία; Στείλε μας το αίτημα σου. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Νομικοί Σύμβουλοι πραγματοποιούν ατομικά ραντεβού με στόχο να εξυπηρετήσουν πρόσφυγες και μετανάστες και γυναίκες που έχουν υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.

Ενδιαφέρεσαι για την υπηρεσία; Στείλε μας το αίτημά σου. 

ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Στόχος της υπηρεσίας είναι η εφαρμογή προγραμμάτων ανάπτυξης και ενίσχυσης προσωπικών δεξιοτήτων με στόχο την εκπαίδευση και ενδυνάμωση διαφόρων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. 

Τα σεμινάρια διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού΄συμμετεχόντων. Ισχύει σειρά προτεραιεότητας.

εκπαιδευση & ενημερωση

Διαδικτυακές και διαδραστικές εκπαιδεύσεις που σχεδιάζονται με γνώμονα τις ανάγκες των ωφελούμενων.

Εργασιακη συμβουλευτικη

text

coming soon

εκμαθηση ελληνικων & αγγλικων

το Πολυδύναμο Κέντρο “Social Net” διοργανώνει μαθήματα εκμάθησης της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας σε ομάδες για ενήλικους πρόσφυγες και μετανάστες.

Τα σεμινάρια διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού΄συμμετεχόντων. Ισχύει σειρά προτεραιεότητας.